La «biografia apòcrifa» dels Déu n'hi Duo, en un llibre-CD-DVD

Llibres de Batet edita "Déu n'hi duo...i encara gràcies"

Presentació del llibre «Déu n'hi duo...i encara gràcies»
Presentació del llibre «Déu n'hi duo...i encara gràcies» | Andreu Oliveras
03 de novembre del 2016
Actualitzat el 07 de novembre a les 15:07h
Llibres de Batet publica una "biografia apòcrifa" de la banda garrotxina Déu n'hi Duo, amb un llibre que va acompanyat d'un CD i un DVD amb les cançons més emblemàtiques del grup. Déu n'hi duo...i encara gràcies està escrit pel periodista Joan Oller, que ha parlat amb Carlus Fontfreda i Antoni Vesper Brossa, que han explicat tota mena d'anècdotes dels més de 30 anys damunt dels escenaris. Unes anècdotes que asseguren que són reals, tot i que als qui les han llegides els ha quedat el dubte de si tot allò que expliquen al llibre ha passat de debò.

A part de les vivències en primera persona dels dos integrants de la formació, Oller també ha recollit les impressions d'altres coneixedors de la trajectòria del grup com Xavier Ruscalleda o Xevi Planas. Ricard Sargatal, editor de Llibres de Batet, explica que "gran part del Déu n'hi Duo és el seu directe" i és per això que han volgut acompanyar el text de dos suports per escoltar i veure les seves cançons. 

El disc ha estat gravat conjuntament amb la Principal de Salarsa. Si bé les seves cançons s'havien recollit en algun altre recopilatori de cançons d'Olot, és el primer cop que es dedica tot un llibre íntegrament al grup. "Només gent com els Beatles i en Lou Reed tenen un llibre-CD-DVD dedicat", bromeja Oller. 

Déu n'hi duo s'ha caracteritzat per una cançó protesta amb altes dosis d'humor. "Nosaltres fem les cançons seriosament, però la gent se'ns en riu", explica Carlus Fontfreda. La presentació del llibre serà dissabte, a les set de la tarda a la sala El Torín. A l'acte es podrà veure un fragment del DVD i escoltar en directe alguns dels temes més destacats dels Déu n'hi Duo. 
Arxivat a