Toni Albà, Emma Vilarasau i Jordi Bosch actuaran a Olot pel Petit Format

Del 24 al 27 de novembre es podran veure vuit propostes d'espectacles on públic i actors estan molt a prop els uns dels altres

Presentació de la segona edició del festival El Petit Format
Presentació de la segona edició del festival El Petit Format | Andreu Oliveras
02 de novembre del 2016
La segona edició de El Petit Format arriba a finals de novembre amb noms destacats de l'escena catalana com Toni Albà, Jordi Bosch, Emma Vilarasau o Cristina Cervià. Del 24 al 27 de novembre es programaran a Olot set espectacles teatrals de companyies professionals i un d'una companyia local amateur. 

La filosofia del Petit Format és que actors i espectadors estiguin molt a prop. Tots els espectacles tenen un aforament reduït que va de les 15 a les 90 persones de públic. Com explica el regidor de Cultura, Josep Berga, el Petit Format proposa una sèrie d'espectacles que no són ni els espectacles de gran format que es programen regularment al Teatre Principal d'Olot ni els LAP que es caracteritzen per un contingut més alternatiu.

Jordi Bosch i Emma Vilarasau obriran el festival amb la lectura dramatitzada de Venus i Adonis, un poema de William Shakespeare. Serà el dijous 24 de novembre a les nou del vespre al Teatre Principal d’Olot. Divendres, també a les nou del vespre a l'Orfeó Popular Olotí, la companyia Espai en construcció representarà Et vindré a tapar, una obra que explica les aventures d'una dona per trobar el seu marit desaparegut durant la Guerra Civil Espanyola.

Dissabte 26 de novembre, a les dotze del migdia, Cristina Cervià representarà els Cosins de Tarzán, a Can Trincheria, uns relats que desgranen episodis d'una infància dels anys 50 i 60 del segle passat. També dissabte, a les sis de la tarda, la Companyia de Parranda representarà l'espectacle familiar En Contes d'Un Cove, a l'Orfeó Popular Olotí.

Toni Albà actuarà al Petit Format el dissabte 26 de novembre, a les set de la tarda, al Casal Marià. Representarà Bufonant, un espectacle participatiu que tracta sobre l'art de manipular a través de la paraula on els espectadors decidiran què i com passa. El dissabte a dos quarts d'onze de la nit al Centre Cultural Els Catòlics Pere Hosta representarà Tal Com Sóc. Un espectacle humorístic que narra les peripècies d'un home solter per trobar la parella de la seva vida.

L'últim dels espectacles de la segona edició de El Petit Format serà Fuita, una comèdia representada per la companyia local Una Càpsula de Teatre que parla de corrupció política. Serà el diumenge 27 de novembre a les set de la tarda al Centre Cultural els Catòlics. El festival també portarà una versió amb ombres xineses de l'obra En Patufet als alumnes de P-3 de les diferents escoles d'Olot.
Arxivat a