Sexe i religió a debat, amb Teresa Forcades, Daniel Ahmed Said i Dharam Paul Ackoo

Divendres, taula rodona al Torín amb tres representants del cristianisme, islam i sikhisme

Teresa Forcades debatrà divendres sobre sexe i religió
Teresa Forcades debatrà divendres sobre sexe i religió | José M. Guiérrez
Redacció NacióGarrotxa
27 d'octubre del 2016
Teresa Forcades, Daniel Ahmed Said i Dharam Paul Ackoo debatran sobre com s'afronta la sexualitat des de les diferents religions. Serà aquest divendres a la sala El Torín, en un acte complementari a l'exposició Identitats ImPossibles, que es pot veure fins al 20 de novembre al Museu dels Sants.

Els tres ponents representen a les tres religions majoritàries a Olot: el cristianisme, l'islam i el sikhisme. Tots tres parlaran dels discursos tradicionals i alternatius de les diverses religions envers la diversitat sexual i de gènere i també de com aquests discursos han anat variant al llarg del temps. També tractaran les estratègies que utilitzen els diferents col·lectius LGTBI que volen seguir a dins les confessions.

El diàleg estarà moderat per Jordi Puig, dinamitzador del Grup Interreligiós d'Olot. Forcades ha estudiat teologia i medicina i és una monja benedictina. Ahmed Said és un periodista i treballador social especialitzat en islamofòbia i diversitat sexual. Dharam Paul Ackoo representa a la comunitat Sikh de Catalunya.
 
Arxivat a