Els emprenedors olotins tenen menys de 45 anys, estudis superiors i un lloc de treball

A diferència d'anys enrere els qui decideixen engegar un negoci a la ciutat ja no es troben en situació d'atur | Del 21 al 25 de novembre, Olot organitza la segona setmana de l'emprenedoria

Redacció NacióGarrotxa
18 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 8:38h

Presentació de la segona setmana de l'emprenedoria. Foto: A. O.


Un total de 308 persones s'han adreçat des del mes de gener a l'Institut Municipal de Promoció d'Olot demanant informació sobre temes relacionats amb l'emprenedoria, segons informa l'Ajuntament. La majoria dels emprenedors d'Olot tenen entre 26 i 45 anys i han cursat estudis superiors. Si anys enrere els que volien començar un nou negoci eren persones que estaven aturades, actualment no és així i es tracta de gent que ja té una feina. 

Per tal de donar eines a tots aquells que volen crear una nova empresa, del 21 al 25 de novembre se celebrarà la segona setmana de l'emprenedoria. S'han programat 19 activitats, com formacions en elaborar memòries de sostenibilitat, tertúlies entre cooperatives o xerrades sobre exportacions o co-working, entre altres. 

La directora general de Frit Ravich, Judith Viader, inaugurarà la Setmana amb una xerrada a Can Trincheria el 21 de novembre a dos quarts de vuit del vespre. La periodista Bibiana Ballbè tancarà la setmana el 25 de novembre presentant una jornada on es donarà a conèixer l'activitat de les empreses de la comarca i es lliuraran els premis 100% Emprenedors. L'any passat 525 persones van participar de la Setmana de l'Emprenedoria.
 
Arxivat a