Sant Lluc omple el centre d'Olot de passejants amb ganes de Fira

El temps respecte el cap de setmana i tots els actes s'han pogut desenvolupar amb normalitat | Màgia, vehicles d'ocasió, mercat de l'artesania, fira del disc, fira d'entitats, desfilades de moda i fins i tot un concert d'homenatge als Beatles

El carrer dels Sastres s'ha omplert de màgia, per la Fira de Sant Lluc
El carrer dels Sastres s'ha omplert de màgia, per la Fira de Sant Lluc | Martí Albesa
Redacció NacióGarrotxa
17 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 14:10h
La Fira de Sant Lluc omple el centre d'Olot durant tot el cap de setmana. Fa 701 anys que la ciutat celebra la fira i aquest any ha estrenat una zona dedicada a la màgia, al carrer dels Sastres. Alguns mags feien trucs de cartes i d'altres ensenyaven alguns dels secrets a tots aquells que volien aprendre'ls. 

Tant dissabte com diumenge, el Firalet ha acollit la setena Fira del Vehicle d'Ocasió, mentre que a la plaça Clarà s'hi ha instal·lat la Fira del Disc. A més, una vintena d'entitats s'han agrupat al voltant de la plaça Major explicant la seva tasca i al Firal s'hi ha instal·lat el Mercat de l'Artesania. 

L'Olot Dibuixa ha organitzat la Fira del Petit Dibuix a la plaça del Teatre i a la Campdenmàs han sonat els Beatles, en un concert pensat especialment per als més petits. El Mercat del Col·leccionisme, la desfilada de moda i la trobada de puntaires són altres al·licients que s'han pogut veure aquest cap de setmana. A més, a la Fira també hi ha hagut un estand amb les tres propostes finalistes per reformar el Firal

Dimarts, Fira del Dibuix, Ramadera i Mercat

La Fira del cap de setmana ha estat l'avantsala de les activitats més tradicionals que s'organitzaran aquest dimarts, dia de Sant Lluc. Durant tot el dia, a la plaça Clarà hi haurà la Fira del Dibuix, que ja va per la 51a edició. A més, al costat de la plaça de braus s'hi muntarà la Fira Ramadera, el motiu pel qual Olot va decidir dedicar una fira a Sant Lluc 701 anys enrere. Dimarts també s'instal·larà un mercat de roba extraordinari, al voltant de la plaça Balmes.
Arxivat a