El CPA Olot aconsegueix el desè or mundial i cinc jutges li posen un 10

"Treu-me d'aquí" conquereix el pavelló de Novara, a Itàlia | Les patinadores de Ricard Planiol i Esther Fàbrega han estat les millors en totes les competicions on s'han presentat aquest any

«Treu-me d'aquí» demostra un cop més la superioritat del CPA Olot
«Treu-me d'aquí» demostra un cop més la superioritat del CPA Olot | Martí Albesa
Redacció NacióGarrotxa
08 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 18:36h
Per desè cop, les noies del CPA Olot s'han convertit amb les millors del món. Deu medalles d'or en tretze anys. Al pavelló de Novara, a Itàlia, les noies de Ricard Planiol i Ester Fàbrega han demostrat davant l'afició el bon nivell de les olotines.

Fins a cinc deus han tret en l'apartat artístic, una xifra que mai abans havien aconseguit en un mundial. En concret, les olotines han tret un 9,8; 9,5; 9,8; 9,7; 9,8 i 9,8 en l'apartat tècnic i 10,0; 9,5; 10,0; 10,0; 9,8; 10,0 i 10,0 en l'apartat artístic. 

L'Olot ha quedat en primer lloc, per davant del Girona, que s'ha endut la medalla de plata, i les italianes del Diamante que han quedat terceres.

Un ball dedicat a les persones sense sostre

Treu-med'aquí és un ball dedicat a les persones sense sostre, "gent sense recursos que necessita ajuda i són invisbles als ulls de tothom", com explica l'entrenador del CPA Olot, Ricard Planiol. Els cartrons i les ampolles són els complements que aquest cop utilitzen les patinadores olotines. 

Aquest ball ha guanyat tots els títols on s'ha presentat. A més del mundial, també té l'or europeu,l'espanyol, el català i el gironí. Ara l'equip ja pensa en el nou ball que presentaran a principis del 2017, amb el qual esperen revalidar tots els èxits aconseguits. Les patinadores està previst que arribin a Barcelona el proper dimarts i la recepció oficial a l'Ajuntament d'Olot no seria fins a finals de mes.

Els cartrons de la coreografia, perduts a l'aeroport

L'anècdota d'aquest campionat serà sens dubte els cartrons que utilitzen les patinadores per fer el ball. Quan van arribar a l'aeroport de Milà van tenir la sorpresa que aquest element imprescindible del ball no havia arribat amb elles. Van haver d'activar un pla B i l'alcalde d'Olot, que es desplaçava amb cotxe fins a Novara, va recular fins al pavelló d'Esports a buscar uns cartrons de reserva que tenia el club per casos com aquest i els va portar a Itàlia ahir al vespre. De tota manera, al final aquest matí han arribat els cartrons originals i les patinadores han pogut utlitzar els que estaven previstos en un inici.

A continuació es pot veure la coreografia que ha coronat l'equip d'Olot com el milor del món, però ballada al campionat d'Espanya, on també van guanyar l'or. 



 

Galeria de Fotos Presentació dels Balls del CPA Olot temporada 2016 (Martí Albesa)

Arxivat a