El Gran Recapte busca voluntaris pel 26 de novembre

A la Garrotxa fan falta 250 persones que vulguin col·laborar a recollir i classificar tots els aliments que donin els ciutadans

Alguns dels voluntaris garrotxins del Gran Recapte 2015
Alguns dels voluntaris garrotxins del Gran Recapte 2015 | Martí Albesa
Redacció NacióGarrotxa
04 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 14:00h
El Gran Recapte d'Aliments necessita 250 voluntaris garrotxins que vulguin col·laborar el dissabte 26 de novembre amb l'organització d'aquesta iniciativa solidària. Aquestes persones s'encarregaran de recollir els aliments dels ciutadans als diferents supermercats d'Olot, ajudaran a trasportar les caixes de menjar fins al Centre de Distribució d'Aliments o estaran al CDA endreçant totes les caixes que vagin arribant. 

Tothom pot fer-se voluntari, tant sol com acompanyat. Només cal omplir aquest formulari abans del dia 7 de novembre. A la comarca, el Gran Recapte està organitzat pel Consorci d'Acció Social de la Garrotxa, la Fundació Banc dels Aliments, Càritas Garrotxa i Creu Roja, amb el suport de diverses entitats i associacions. 

L'any passat el Gran Recapte va recollir 43.978 quilos d'aliments i productes bàsics a la comarca de la Garrotxa, més de 2.000 quilos més que el 2014. 270 voluntaris van encarregar-se d'alguna de les feines relacionades amb la col·lecta.
 

Galeria de Fotos  Gran Recapte dels Aliments a la Garrotxa 2015 (Martí Albesa) 

Galeria de Fotos  Gran Recapte dels Aliments a la Garrotxa 2014 (Martí Albesa)