La Gran Pegatina actuarà dissabte a la Gala de les Preses

De divendres a dimecres, la festa major presenca també porta Teràpia de Shock, l'Orquestra Maravella i els DJ Kurba i Jumpack

La Gran Pegatina farà dissabte l'últim concert a Catalunya
La Gran Pegatina farà dissabte l'últim concert a Catalunya | Xavier Mercadé
Redacció NacióGarrotxa
03 d'octubre del 2016

La Gran Pegatina actuarà dissabte a la Gala de les Preses, en el que serà l'últim concert del grup a Catalunya, abans d'iniciar la gira per Alemanya, Àustria i Argentina. El grup actuarà en un concert que començarà a dos quarts de dotze de la nit, amb el grup presenc Teràpia de Shock. Després serà el torn de la big banda rumbera. La nit acabarà amb la música de DJ Kurba. 

La festa major de les Preses començarà aquest divendres a la tarda i durarà fins el dimecres 12 d'octubre. La nit del dimarts dia 11 també s'espera que sigui multitudinària a l'envelat del municipi. Hi actuarà el Quartet de Bianya, Teck Rose Band, Sra Karma i els DJ's de Jumpack. 

La programació de la Gala 2016 també ha programat diversos balls dels gegants, la Granota i els Calabotins, un concert de l'Orquestra Maravella, el Ball de les Cintes, havaneres amb el grup Si Fa Sol, el Ball de l'Hora i picu, espectacles d'animació infantil i un muntatge del Pim Pam Pum Foc!. 
 

Programació de la Gala de les Preses 2016

Arxivat a