La Bianyal mostrarà l'obra de vuit artistes enmig del patrimoni de Bianya

El 8 i 9 d'octubre s'organitza una ruta artística per les esglésies i masies de la Vall de Bianya | El Petit de Cal Eril oferirà un concert gratuït a l'església de Santa Margarida de Bianya

Xevi Masmitjà participarà a la Bianyal 2016
Xevi Masmitjà participarà a la Bianyal 2016 | Associació Binari
Redacció NacióGarrotxa
28 de setembre del 2016
La Bianyal es va fent gran edició rere edició. L'itinerari cultural que organitzen l'associació Binari i l'Ajuntament de la Vall de Bianya augmenta el nombre d'artistes participants. El 8 i 9 d'octubre vuit artistes mostraran les seves creacions en masos i esglésies romàniques de Bianya. 

Els treballs de Isabel Banal, Manel Bayo, Mireia Coromina, Regina Giménez, Mercedes Mangrané, Xevi Masmitjà, Servand Solanilla i Marc Vives es podran veure a Sant Martí del Clot, Sant Martí de Capsec, la vall del Farró i la masia de la Coromina. 

Els organitzadors han preparat dues visites guiades pel dissabte 8 d'octubre, a les 11 del matí i a les 4 de la tarda, i una pel diumenge a les 11 del matí. Els visitants gaudiran d'un itinerari d'on descobriran el patrimoni històric, arquitectònic i natural de la Vall de Bianya i alhora veuran les creacions d'aquests vuit artistes escollits per l'ocasió. Per participar de l'activitat cal inscriure's prèviament a l'Ajuntament de la Vall de Bianya.

La Bianyal uneix forces amb el festival ElMini d'Olot i oferirà un concert gratuït de El Petit de Cal Eril, el dissabte 8 d'octubre a l'església de Santa Margarida de Bianya. 

Arxivat a