La cançó d'autor és la protagonista de la tardor musical d'Olot

Roger Mas, Paula Valls, Jonah Smith, Eduard Canimas i Déu n'hi Duo actuaran a la ciutat al llarg de les properes setmanes | El 29 d'octubre es rendirà homenatge a George Brassens amb una jornada dedicada a l'artista

Redacció NacióGarrotxa
28 de setembre del 2016
Actualitzat el 02 d'octubre a les 18:14h
Roger Mas, en un concert al Mercat de Música Viva de Vic
Roger Mas, en un concert al Mercat de Música Viva de Vic | Adrià Costa

La música dels cantautors sonarà amb força aquesta tardor a Olot. La ciutat dedica un cicle de concerts a la cançó d'autor repassant el bo i millor a nivell local, nacional i internacional. Obrirà el cicle aquest dissabte Eduard Canimas, que tocarà a les vuit del vespre a la sala El Torín per presentar el seu darrer disc Un pam de net

El dissabte següent, 8 d'octubre, serà Roger Mas qui farà parada a Olot per presentar Irredempt. El seguiran el cantautor nord-americà Jonah Smith, l'osonenca Paula Valls i els garrotxins Déu n'hi Duo. 


Homenatge a Georges Brassens

El punt culminant serà el dissabte 29 d'octubre amb una jornada d'homenatge a Georges Brassens, que va morir un 29 d'octubre d'ara fa 35 anys. Quico Pi de la Serra, Empar Moliné, Àlex Torío, Daniel Vázquez Selles i Marie Carmen Evrad participaran d'una taula rodona moderada per Salvador Alsius, en record del cantautor francès. A la nit actuaran Les Amis de Brassens que repassaran aquelles peces que van marcar la seva trajectòria. A més, el Quartet de Bianya, Manelic i el grup occità Corne d'Aur'oc també oferiran un concert. 

El cicle de Cançó d’autor es complementa amb una exposició amb fotografies, cartells i programes de mà que mostren la forta presència de la cançó d'autor a Olot des de mitjans dels anys seixanta. La mostra es podrà veure a l'Arxiu Comarcal de la Garrotxa.
Arxivat a