El Club Natació Sabadell rendeix homenatge a Jennifer Pareja

La jugadora olotina va anunciar que es retirava després que aquest estiu no fos convocada per competir als Jocs de Rio de Janeiro

Pareja, en l'acte d'aquest dissabte
Pareja, en l'acte d'aquest dissabte | Juanma Peláez
Redacció
27 de setembre del 2016
El Club Natació Sabadell ha rendit homenatge aquest cap de setmana a la seva nedadora Jennifer Pareja, la top del waterpolo femení espanyol que aquest estiu va anunciar que deixava l'activitat esportiva professional després de no haver estar convocada per als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro. Ho deixa amb quatre Copes d’Europes i dues Supercopes sota el braç, a més d'haver estat campiona del Món, subcampiona olímpica i la millor jugadora mundial de l’any 2013.

L'olotina, de 32 anys, no va ser inclosa aquest estiu en la convocatòria de la selecció espanyola a Rio i poc després va anunciar que abandona la competició. Amb la selecció espanyola, la waterpolista del Club ha guanyat la plata als Jocs Olímpics de Londres i l'or als Mundials de Barcelona i l'Europeu de Budapest. El seu currículum també compta amb quatre Copes d'Europa, nou lligues i sis copes de la Reina, amb el Club Natació Sabadell. 

Pareja deixa el waterpolo però segueix vinculada al CN Sabadell, ara des del despatx amb una feina de comunicació relacionada amb els seus estudis de Publicitat i Relacions Públiques. 
 

Jennifer Pareja, en l'acte d'aquest dissabte. Foto: Juanma Peláez