Besalú s'omplirà de literatura independent amb la fira LiberisLiber

Lluís Llach, Fernando Arrabal, Ramón Lobo i Alícia Kopf són alguns dels autors que pararan aquest cap de setmana a la Garrotxa

Anteriors edicions de la fira LiberisLiber
Anteriors edicions de la fira LiberisLiber | ACN
Redacció NacióGarrotxa
27 de setembre del 2016
Actualitzat el 28 de setembre a les 8:39h
Nova edició de la fira d'editorials independents LiberisLiber, aquest cap de setmana a Besalú. 48 editorials estaran presents al certamen, una xifra rècord en la història de la fira. Com a novetat, la LiberisLiber accentua la vessant més poètica amb la creació de dos premis de poesia: un per a autors inèdits i un altre per a llibres ja editats. 

Entre dissabte i diumenge passaran per Besalú diversos escriptors i personatges d'altres disciplines que han fet el salt a la literatura, com és el cas dels músics Lluís Llach i Xavi Sarrià. Fernando Arrabal, la cineasta Mar Coll, els periodistes Eduard Sanjuán i Ramón Lobo, la novel·lista Alícia Kopf i els poetes Enric Casasses i Josep Pedrals també explicaran les seves experiències en format de xerrades i converses. 

La fira també compta amb un espai familiar amb teatre i contacontes i un espai de reflexió on es durà a terme, per exemple, una trobada de bibliotecàries. 
 

Programa de la LiberisLiber 2016

Arxivat a