Compra i venda de jocs de segona mà al Mercat de la Joguina d'Olot

L'AOAPIX organitza aquest proper diumenge la cinquena edició d'una fira on rere la parada hi ha els més petits de cada casa

Anteriors edicions del Mercat de la Joguina
Anteriors edicions del Mercat de la Joguina | AOAPIX
Redacció NacióGarrotxa
26 de setembre del 2016
Actualitzat el 28 de setembre a les 8:39h
L'AOAPIX organitza per aquest diumenge el cinquè Mercat de la Joguina. De deu del matí a dues del migdia, els infants de 6 a 16 anys poden muntar la seva paradeta a la plaça Campdenmàs i vendre aquells jocs, llibres i videojocs que ja no utilitzen. 

La iniciativa serveix perquè els menors aprenguin l'art de negociar i de comprar i vendre. Alhora també serveix perquè les famílies puguin aconseguir material barat de segona mà. Participar al Mercat de la Joguina és gratuït. Només cal portar la taula i el material que es vol posar a la venda. A més, cal que els preus dels objectes siguin ben visibles. 

El Mercat de la Joguina també té una vessant solidària i hi haurà un espai on fer donatius per a la Fundació Albert Bosch, que recull fons per a la investigació i recerca en les malalties infantils. A la una del migdia l'AOAPIX sortejarà el número guanyador de la Gran Rifa. Uns números que l'entitat va vendre per Festes del Tura. 
Arxivat a