Josep Maria Corominas: «A Olot falten pisos per llogar»

L'alcalde reclama als propietaris d'habitatges buits que els posin al mercat de lloguer perquè assegura que hi ha moltes persones que busquen un pis al centre de la ciutat i no en troben

22 de setembre del 2016
Actualitzat a les 11:18h
L'alcalde d'Olot, Josep Maria Corominas, fa una crida als propietaris d'habitatges a mig acabar que els finalitzin i els incorporin al mercat de lloguer: "En aquests moments a Olot falten pisos per llogar, i els pisos hi són". 

Corominas posa d'exemple la iniciativa municipal de subvencionar pisos als estudiants que vulguin viure al Barri Vell, per donar més vida al centre d'Olot. Quan encara falta un mes per tancar la convocatòria, tot apunta que hi haurà més estudiants que volen anar a viure al Nucli Antic que pisos disponibles per a llogar-los-els. 

Els agents de la propietat immobiliària d'Olot han assegurat a l'alcalde que a dia d'avui hi ha diverses persones que volen llogar un pis al centre i no en troben. Assegura que fan falta habitatges de lloguer de diferents preus. 

Aquesta manca de pisos Josep Maria Corominas està convençut que no es resol construint nous habitatges sinó remodelant i incorporant al mercat de lloguer molts pisos que actualment estan buits. "Necessitem que la gent que sigui propietària posi els pisos al mercat", demana l'alcalde. 
Arxivat a