Desenes de vestits de paper desfilaran dissabte al Ball Pla de Sant Miquel

El barri olotí celebra la seva festa amb el ball de la faràndula i activitats per a tota la família

El gat i els gegants de Sant Miquel, a les Festes del Tura
El gat i els gegants de Sant Miquel, a les Festes del Tura | Martí Albesa
Redacció NacióGarrotxa
21 de setembre del 2016
Actualitzat a les 8:50h
Com cada darrer cap de setmana de setembre, el barri de Sant Miquel està de festa. De divendres a diumenge, s'han programat diverses activitats. La més emblemàtica és el Ball Pla, que sortirà a les vuit del vespre de la plaça del barri amb tot de parelles lluint els seus vestits de paper. 

Una de les novetats que aquest any incorpora la festa és un taller infantil d'elaboració de xocolata, a càrrec de Lluís Riera. Serà divendres a les sis de la tarda al menjador social i marcarà l'inici dels actes festius. Els actes continuaran amb el pregó i l'obra de teatre Toc Toc, a càrrec de la companyia Sal i Pebre. 

Dissabte, els gegants es despertaran a les deu del matí. A la tarda tindrà lloc el campionat de truc i diversos jocs per a infants. A la nit, després del Ball Pla, el dj Vívere posarà la música a la plaça. 

Diumenge, a les dotze del migdia ballaran els gegants del barri el gat. Abans, a les 10, hi haurà la missa solemne i l'ofrena floral a Sant Miquel. A dos quarts de dues del migdia es podran provar diversos menjars d'arreu del món, elaborats per veïns del barri. La festa acabarà a la tarda amb una gimcana, un taller per aprendre a elaborar sabons naturals i un berenar popular. 
 

Programa d'actes de la festa del barri de Sant Miquel

Arxivat a