Olot i Sant Joan Les Fonts preparen activitats de por aquest mes d'octubre

Sant Joan les Fonts organitzarà una "zombie walk" de la fira de la Bruixeria | A Olot s'està muntant una gimcana i la projecció d'una pel·lícula de terror, fruit dels pressupostos participatius

La «Zombie Walk» de Sitges inspira la que se celebrarà a Sant Joan
La «Zombie Walk» de Sitges inspira la que se celebrarà a Sant Joan | Adrià Costa
Redacció NacióGarrotxa
20 de setembre del 2016
Actualitzat a les 8:40h
Sant Joan les Fonts estrena una Zombie Walk, el dissabte 1 d'octubre. L'activitat formarà part de la Fira de la Bruixeria del municipi. Hi pot participar tothom qui vulgui i l'organització de la fira repartirà gratuïtament maquillatge zombie per a fer-se passar per un mort vivent. La caminada sortirà a les vuit del vespre del Castell de Juvinyà i arribarà fins al clot de l'Infern, on se celebrarà la fira. En l'organització de l'activitat també hi col·labora la Zombie Walk de Sitges. 

A Olot, s'està preparant una gimcana de por per al 28 d'octubre. Es tracta d'una activitat que van votar els propis joves dins els pressupostos participatius de joventut. Caldrà recórrer diversos espais del Nucli Antic per resoldre un enigma que aterra la població. Cal participar-hi en grups d'entre dues i sis persones. Les places són limitades i des d'aquesta setmana ja estan obertes les inscripcions a l'Espai Jove Ideal. 

Tot seguit, al Teatre Principal es projectarà la pel·lícula de por It Follows. El film es passarà en anglès i serà gratuït per a tots aquells que hagin participat de la gimcana. 
Arxivat a