L'AOAPIX suspèn el Concurs de Paelles per l'amenaça de pluja

La penya ha decidit anul·lar l'esdeveniment estrella d'aquesta nit en vistes dels pronòstics meteorològics | Més de 1.200 persones s'havien inscrit al sopar-concurs del passeig de la Muralla

Redacció NacióGarrotxa
09 de setembre del 2016
Actualitzat a les 20:15h
L'AOAPIX ha decidit suspendre el Concurs de Paelles que s'havia de celebrar aquest vespre al Passeig de la Muralla. L'amenaça de pluja que apunten els diferents models meteorològics ha empès a la penya a prendre aquesta decisió. Més de 1.200 persones s'havien inscrit al sopar-pícnic. Les inscripcions es van exhaurir en menys de 24 hores. 

El concurs havia de començar a les vuit del vespre, quan les colles podien començar a cuinar les respectives paelles. A les deu de la nit estava previst que s'iniciés al sopar i al voltant de la mitjanit el jurat hauria donat el veredicte de les tres millors paelles, la taula més ben parada i el cuiner més ben guarnit. 

La penya ja havia enviat un correu electrònic a la quarantena de colles participants advertint-los del risc de pluja i recomanant-los que pensessin un lloc alternatiu sota cobert on menjar-se la paella. Les colles han comprat ja els aliments i tenien a punt tot el material necessari per cuinar l'arròs com per exemple la paella i el fugonet. També les estovalles, plats i tot el parament de la taula. 
 

Galeria de Fotos Concurs de Paelles 2015 (Martí Albesa)

Galeria de Fotos Concurs de Paelles 2014 (Martí Albesa)

Arxivat a