Polseres identificatives perquè els infants no es perdin per les Festes del Tura

Protecció Civil recomana a tots els pares que posin aquests braçalets als nens i nenes, amb el número de telèfon d'una persona de contacte

Protecció Civil repartirà polseres identificatives pels infants, aquestes Festes del Tura
Protecció Civil repartirà polseres identificatives pels infants, aquestes Festes del Tura | Aj. Olot
Redacció NacióGarrotxa
31 d'agost del 2016
Actualitzat el 07 de setembre a les 8:59h
Els voluntaris de Protecció Civil repartiran unes polseres identificatives pensades pels infants durant els dies de les Festes del Tura d'Olot. Es tracta d'un braçalet de color taronja on els pares hi poden anotar el nom de l'infant i un telèfon de contacte. La idea és que en cas que aquest nen o nena es perdés entre la multitud de la festa major, fos fàcil contactar amb els seus familiars. 

Les polseres es repartiran el dimecres de la setmana que ve, primer dia de les Festes del Tura, en una parada instal·lada al Firal i a la Plaça Móra, dos dels punts per on passa la cercavila d'inici. Els braçalets també es podran recollir a Can Trincheria a partir de la setmana que ve. 

Olot se suma d'aquesta manera a la campanya impulsada per la Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat de repartir aquest tipus de braçalets en aquells esdeveniments on s'espera una gran afluència de públic. Es tracta d'unes polseres reutilitzables que un cop passades les Festes es poden tornar a fer servir sempre que es vagi en algun altre acte on hi ha risc de perdre's. Tot i disposar del braçalet, també s'aconsella a les famílies que pactin amb els infants un punt de trobada on anar en cas que s'acabin separant.
Arxivat a