Dos geganters s'acomiadaran de ballar la faràndula aquestes Festes del Tura

Aquest any es produirà un traspàs de flabiolaire i plegarà també un dels balladors dels cavallets | S'incorporen dues noves persones a les files dels cabeçuts

Pim Torralba i Pere Bassols plegaran de geganters
Pim Torralba i Pere Bassols plegaran de geganters | Martí Albesa
Redacció NacióGarrotxa
30 d'agost del 2016
Actualitzat a les 16:04h
Dos geganters diran adéu a portar la faràndula més estimada de la ciutat aquestes Festes del Tura. Pim Torralba i Pere Bassols deixaran els gegants en finalitzar la festa major olotina. També plegarà Cesc Sagristà, que s'acomiadarà dels cavallets després d'onze anys de ballador entre cabeçuts i cavallets. 

Un altre dels relleus es produirà entre els flabiolaires. Agnès Algueró deixarà d'acompanyar el Gegant i la Gegantessa marcant el ritme amb el flabiol i el tamborí i li agafarà el relleu l'Arnau Brossa. Aquestes festes però, igual com va passar per la Diada de Corpus, tots dos flabiolaires acompanyaran als gegants, escenificant al relleu. 
 

Agnès Algueró, tocant el flabiol a les Festes del Tura de l'any passat. Foto: Martí Albesa


Dos nous balladors de cabeçuts

La llista d'espera per ballar la faràndula olotina s'ha reduït tot i que poc aquest any. Dos nous balladors s'han incorporat a la fila dels cabeçuts. Es tracta d'en Quim Vayreda i l'Araceli Graells. Actualment 731 persones conformen la llista d'espera per poder ballar algun dia faràndula de la ciutat.
Arxivat a