L'última nit de Festes estarà marcada per Oques Grasses i el correfoc

Consulta tota la programació musical d'aquest 10 de setembre a Olot

Oques Grasses actuen a les 2 de la matinada a la plaça Major
Oques Grasses actuen a les 2 de la matinada a la plaça Major | Oques Grasses
Redacció NacióGarrotxa
10 de setembre del 2016
L'última nit de Festes del Tura aquest any cau en dissabte i per tant s'espera que serà la nit que més gent hi haurà voltant pel centre d'Olot. Si és dissabte de Festes del Tura vol dir que hi ha el correfoc, que aquest any estrena recorregut. A 2/4 d'11 sortirà de la plaça Campdenmàs com és habitual i seguirà cap al carrer dels Sastres i Macarnau on hi haurà l'espectacle final Romeu i Julieta, del Pim Pam Pum Foc. 

Aquesta és la nit d'Oques Grasses, que actuaran a les 2 de la matinada a la plaça Major. Des que van actuar a les Festes del Tura del 2013 el grup ha crescut molt i s'ha fet un lloc destacat al panorama musical català. Fan reggae a la casolana i no es perden ni un sarau dels que es munten al país. 


Abans, a les 12, qui tocarà a la plaça Major serà el grup La Habitación Roja, que presentarà el seu últim treball Sagrado Corazón. La banda de pop-indie valenciana arriba a Olot després de girar per l'Amèrica llatina i actuar als principals festivals d'estiu. 

A partir de les 10 de la nit, la Greda munta una nit de concerts a la plaça del Cinema Colón. Començarà amb el rap combatiu d'Acros. A les 11, el rap es barrejarà amb el reggae de Xento i a les 12 seran els garrotxins Pa de Kilo qui rapajaran temes combatius. Els concerts donaran pas al Cercatasques, que a partir de la 1 voltarà els carrers del Nucli Antic acompanyats de la xaranga L'Esclafit.


A la plaça Campdenmàs aquesta nit toca ballar jazz, rhythm & Blues i rock & roll. A les 12, els Mambo Jambo pujaran dalt l'escenari per oferir un concert que barreja aquests estils i encomana unes ganes irrefrenables de ballar. La banda està formada pel saxo de Dani Nel·lo, el contrabaix d'Ivan Kovacevic, la bateria d'Anton Jarl i la guitarra de Dani Baraldés.

A partir de les 2 de la matinada seran els Astrio qui s'apoderaran de la plaça Campdenmàs. El seu so té influències de jazz, rhythm & blues, funk i música electrònica.

Nit de Fans, al Firal

Al Firal aquesta és la nit del col·lectiu FANS, que aquest any celebra el seu 15è aniversari. A 2/4 de 12 Olot reviurà un concert dels Beatles de la mà d'Abbey Road. La banda repassarà els millors temes de la banda de Liverpool en un concert que traslladarà els espectadors als anys 60.

A la 1 de la matinada serà el torn de recuperar els millors Rolling Stones al Firal, amb el grup d'homenatge Smoking Stones. És una de les millors bandes tribut dels Rollings i va néixer per encàrreg del crític musical Jordi Tardà. 


I dels Beatles i els Rolling a la música Disney. A les 3 de la matinada, els Albercocks proposen ballar les mítiques cançons de la Sireneta, El Rei Lleó i El Llibre de la Selva i cantar-les a tot volum, adaptades als ritmes de la rumba, el reggae i l'ska. 

El punt i final a les nits musicals de la festa major olotina el posaran els DJ d'Altura, a partir de les 5 de la matinada a l'escenari del Firal. 
 

Consulta tota la programació de les Festes del Tura 2016

Arxivat a