Artur Mas obrirà el cicle de xerrades de tardor d'Estelada 2014

Als propers mesos també passaran per Olot el fotoperiodista Jordi Borràs, l'economista Concepció Patxot i la psicòloga Mireia Juanola

Redacció NacióGarrotxa
23 d'agost del 2016
Actualitzat a la 13:32h

Artur Mas a Olot, durant la campanya electoral del 27-S. Foto: Martí Albesa


L'expresident de la Generalitat, Artur Mas, obrirà el cicle de xerrades d'Estelada 2014. El dissabte 17 de setembre, el president del Partit Demòcrata farà balanç de com va el procés cap a la independència. Serà a dos quarts de vuit del vespre a la sala El Torín. 

La psicòloga i lingüista Mireia Juanola serà la conferenciant del dissabte 8 d'octubre. Autora del llibre Un nou país. Una nova política, proposa una reflexió sobre el moment que viu Catalunya i apunta algunes idees per transformar la societat en un món just i habitable per a tothom. 

El 19 de novembre Estelada 2014 portarà a Olot a la professora de teoria econòmica de la UB i experta en política fiscal i deute públic, Concepció Patxot. Amb el títol Perspectives d'una Seguretat Societat catalana, analitzarà si és possible que Catalunya tingui una pròpia Seguretat Social i com ho ha de fer per no repetir els problemes estructurals que té l'espanyola. 

El cicle de tardor acabarà el 10 de desembre amb el fotoperiodista Jordi Borràs, membre del grup de periodistes Ramon Barnils. Borràs parlarà de El contraprocés independentista: els vincles de l'unionisme amb l'extrema dreta. Les xerrades d'octubre, novembre i desembreseran a dos quarts de vuit del vespre a la sala d'actes de l'Hospici.
Arxivat a