La CUP del Llierca promou un nou espai solidari amb els refugiats de Síria

Aquest divendres 12 a les 19:30 hores tindrà lloc la inauguració al local de la Petjada Solidària, situat al carrer Sant Pere número 1 de Tortellà

Refugiats a Idomeni, a la frontera entre Grècia i Macedònia
Refugiats a Idomeni, a la frontera entre Grècia i Macedònia | Sergi Cámara
Redacció
12 d'agost del 2016
Actualitzat a les 12:45h
La CUP del Llierca ha creat i posat en marxa un projecte local, solidari amb els refugiats de la guerra de Síria. Gestionat per l'Associació Petjada Solidària, l'Espai Solidari La Petjada té com a finalitat recaptar diners per poder enviar a altres ens socials com altres col·lectius i petites ONGs, que estan fent feina als camps o salvant vides al mar, en l'actualitat o des de fa temps.

La idea per poder dur a terme aquesta iniciativa és la creació d'un espai solidari on recollir material de segona mà, especialment roba, bijuteria i complements, per donar-los una segona oportunitat, i oferir-los a bon preu perquè sigui una aportació simbòlica a canvi d'una peça de roba.

Amb aquest projecte també es vol fomentar el valor del reciclatge allargant la vida dels productes, i impulsar un canvi de model. Des de l'organització expliquen que volen que aquest nou espai promogui l'esperit altruista, i doni reconeixement a aquelles persones que estan ajudant els refugiats.

La inauguració de l’espai tindrà lloc aquest divendres 12 d’agost a les 19:30 hores al local de la Petjada Solidària, situat al carrer Sant Pere número 1 de Tortellà.