L'Esbart Marboleny, ambaixador del folklore català en un festival danès

La formació garrotxina competeix amb grups d'Indonèsia Bèlgica, Estats Units, Taiwan, Hongria, Mèxic, Letònia, Sèrbia, Itàlia, Eslovàquia i Dinamarca

L'Esbart Marboleny torna a casa el pròxim 8 d'agost
L'Esbart Marboleny torna a casa el pròxim 8 d'agost | Esbart Marboleny
Redacció
04 d'agost del 2016
Actualitzat el 18 d'agost a les 11:50h

L'Esbart Marboleny, instal·lat a l'Espai de dansa d'arrel tradicional de les Preses, és un dels dotze grups participants al Triangle Folklore Festival a Dinamarca. Al llarg dels dies de l'esdeveniment, la formació garrotxina realitza actuacions a diverses localitats daneses com Assens, Gram, Viborg o Vejile, en el marc de les posades en escena de gala. En una de les jornades, els garrotxins no van perdre l'ocasió i van aprofitar per mostrar als seus companys com es balla una jota.

Per altra banda, també hi ha previstes actuacions de carrer en un format més petit. En aquestes, l'Esbart Marboleny ofereix un repertori mallorquí, un de valencià i un del principat com són les Danses de Vilanova, el Ball pla d'Alinyà o el Ball de Cintes de les Preses.

El grup garrotxí, format per 32 persones, competeix amb formacions procedents d'Indonèsia, Bèlgica, Estats Units, Taiwan, Hongria, Mèxic, Letònia, Sèrbia, Itàlia, Eslovàquia i Dinamarca. L'Esbart Marboleny tornarà a casa el pròxim dilluns 8 d'agost.