La música amenitza les nits d'agost de Castellfollit de la Roca

Per segon any consecutiu el municipi gaudirà d’un cicle de concerts cada dijous d’aquest mes

Nucli antic de Castellfollit de la Roca.
Nucli antic de Castellfollit de la Roca. | Martí Albesa
Redacció
02 d'agost del 2016
Actualitzat a les 9:40h
Tornen, un any més, els "Concerts d'agost" a Castellfollit de la Roca. Cada dijous d'aquest mes, el poble acollirà quatre espectacles que amenitzaran les nits d'agost. Aquest cicle compta amb una peculiaritat, i és que tota la música que es podrà escoltar és de producció garrotxina.

D'aquesta manera l'Ajuntament persegueix dos objectius, oferir un espai perquè els creadors de la comarca puguin difondre la seva música, i donar la possibilitat que el públic pugui conèixer de prop l'alta qualitat de les propostes que sorgeixen a la Garrotxa.

Aquest dijous dia 4 el swing i el blues d'Esther Granja Band donaran el tret de sortida dels "Concerts d'agost". El proper dia 11 el grup de Xavier Pallàs i Xavier Batlle portaran la música tradicional europea de Meandre. Ambdues actuacions tindran lloc a l'Església Vella de Castellfollit.

El 18 d'agost, a la plaça Major, arribarà el torn dels joves Trujazz, una banda jove que vol apropar el jazz al públic. Finalment, la veu de Paula Arbós i el piano d'Edgar Basiana seran els encarregats de tancar aquest cicle musical el pròxim dia 25 a l'Església Vella. Cal recordar que aquests darrers van obrir el cartell dels "Concerts d'agost" del 2015.

Tots els concerts començaran a les deu de la nit i l'entrada tindrà un cost simbòlic de tres euros, excepte el que hi ha programat a la plaça Major a càrrec de Trujazz, que serà gratuït.