Laura i Marc Fusté, pubilla i hereu de Begudà 2016

Els escollits són esportistes que practiquen patinatge artístic, submarinisme i bàsquet

Laura i Marc Fusté, pubilla i hereu de Begudà 2016
Laura i Marc Fusté, pubilla i hereu de Begudà 2016 | Ajuntament de Sant Joan les Fonts
Redacció
01 d'agost del 2016
Actualitzat a les 15:25h
Begudà va presentar el nou hereu i la nova pubilla del poble, en el marc de la festa major del poble: Marc Fusté i Laura Fusté. L'hereu té 19 anys i és estudiant de Ciències Ambientals a la Universitat de Girona. A més, practica submarinisme i és jugador de bàsquet del Club Garrotxa Santjoanenc. Per la seva banda, la pubilla té 17 anys i cursa segon de batxillerat a l'Institut Montsacopa d'Olot. Des que tenia sis anys Laura Fusté practica patinatge artístic i, actualment, forma part del grup A del CPA Olot. 

El dissabte a les cinc de la tarda, el tradicional partit de futbol de solters contra casats va donar el tret de sortida de la festa. Al llarg de la jornada es van dur a terme jocs infantils, seguida de l'actuació del grup Timbaler Dum Dum Dum i d'un sopar popular, culminant amb la presentació de la pubilla i l'hereu, Laura i Marc Fusté.

Diumenge al matí va tenir lloc l'Ofici Solemne, seguit del ball dels cap-grossos de Begudà, i els gegants de Sant Joan les Fonts. A la tarda la Cobla del Ripollès va amenitzar la festa, i el grup Duets Arrítmics van posar la música del ball de fi de festa. Amb una guerra de confeti es va cloure la festa major d'aquest 2016.