Obert el termini de sol·licituds per als habitatges de lloguer social a Olot

Des de l'1 d'agost fins al 16 de setembre està obert el termini de sol·licituds | Els col·lectius de gent gran, famílies monoparentals, i joves menors de 35 anys es podran acollir a aquesta convocatòria

Redacció
01 d'agost del 2016
Actualitzat el 05 d'agost a les 11:37h
Des d'aquest dilluns 1 d'agost fins al 16 de setembre està obert el termini de sol·licituds per als 28 habitatges que l'Ajuntament d'Olot i la Generalitat van comprar el passat mes de maig per destinar-los a lloguer social. Els immobles estan situats als carrers Abat Racimir i Josep M. Capdevila. L'adquisició es va fer mitjançant el dret de tanteig i retracte en una compra conjunta que va ser la primera d'aquestes característiques que es va realitzar a tot Catalunya.

Els pisos tenen una superfície que va des dels 45,95 fins als 91,40 metres quadrats, d'una a tres habitacions, amb una plaça d'aparcament vinculada a cada vivenda. El preu del lloguer varia entre els 221,46 i els 368,73 euros al mes.

Els col·lectius de gent gran, famílies monoparentals, i joves menors de 35 anys es podran acollir a aquesta convocatòria, segons indiquen les bases del web de l'Ajuntament d'Olot. La llista d'admesos es farà pública al taulell d'anuncis del consistori i a la seva pàgina web, i el termini d'exposició de les llistes serà de 10 dies hàbils, durant els quals es podrà presentar al·legació i/o reclamació. Aquesta, haurà d'anar acompanyada de la documentació que l'avali.