RCR Bunka presenta la programació dels «workshops» d'estiu

El reconegut fotògraf Hisao Suzuki introduirà els participants a la fotografia

El reconegut fotògraf Hisao Suzuki introduirà els participants a la fotografia
El reconegut fotògraf Hisao Suzuki introduirà els participants a la fotografia | RCR BUNKA
Redacció
27 de juliol del 2016
Actualitzat a les 12:01h
L'Espai Barberí d'Olot serà l'escenari del Workshop d'Estiu que ofereix RCR Arquitectes i RCR BUNKA Fundació Privada. De l'1 al 26 d'agost se celebrarà la novena edició del Workshop Internacional d'Arquitectura i Paisatge. Aquest, compta amb la participació de 57 alumnes, un 57% dels quals són arquitectes i un 43% són estudiants.

Paral·lelament també es desenvolupa el quart Workshop Internacional d'Audiovisual i Fotografia del 15 al 26 d'agost, que comptarà amb el reconegut fotògraf japonès Hisao Suzuki i amb Júlia de Balle per introduir els participants a la fotografia i al llenguatge audiovisual, respectivament.

Per altra banda, enguany s'estrena el Workshop Internacional d'Escenografia, sota la direcció d'Alfonso Flores. Aquesta activitat començarà el proper 16 d'agost i s'allargarà fins al 26 del mateix mes.

A tot això, cal afegir-hi altres novetats com són els programes de dansa, de disseny gràfic, i el cultural obert al públic general, els quals comptaran amb la presència de figures destacades de cada àmbit.