Jordi Soler i Lluna Guevara, hereu i pubilla de Sant Jaume de Llierca 2016

El municipi garrotxí posa punt i final a la festa major amb la Tornaboda

Jordi Soler i Lluna Guevara, hereu i pubilla de Sant Jaume de Llierca 2016
Jordi Soler i Lluna Guevara, hereu i pubilla de Sant Jaume de Llierca 2016 | Ajuntament de Sant Jaume de Llierca
Redacció
26 de juliol del 2016
Actualitzat a les 11:23h
Sant Jaume de Llierca posa punt final a una exitosa festa major amb la Tornaboda. El poble garrotxí va presentar, dissabte a la nit, l'hereu i la pubilla d'aquest 2016: Jordi Soler i Lluna Guevara. Els nous escollits van prendre el relleu de Marc Davesa i Carla Soler, l'hereu i la pubilla del poble del 2015.

Oques Grasses i Germà Negre van ser els encarregats d'inaugurar la primera nit de la festa major, el passat divendres. Els grups van actuar a la plaça Major del poble amb un gran nombre d'espectadors i, tot seguit, el DJ Kurba va agafar el relleu per acabar d'animar la nit.

El dissabte els més petits van poder gaudir d'un berenar saludable amb síndria i meló, gaudint de l'actuació de l'Alça Manela. A la nit, Cafè Trio, Doctor Prats i Hey Pachucos van ser els encarregats d'oferir una bona sessió de ball, seguida de la festa de l'escuma i l'actuació del DJ Berni.
 

La plaça Major del municipi es va omplir per gaudir de la música de l'orquestra Foto: Ajuntament de Sant Jaume de Llierca


Diumenge la plaça Major es va omplir per gaudir de l'actuació de Les Anxovetes. A més, es va oferir un tastet de pa amb tomàquet i anxoves pels assistents, i es va fer el sorteig d'un pernil i dues ampolles de cava.

Ahir dilluns tothom va poder gaudir de la cercavila de la faràndula. L'església es va omplir per celebrar la missa amb els escolanets i l'orquestra Rossinyolets. Per la seva banda, l'orquestra Selvatana va oferir un repertori de cançons per cloure una gran festa major.