Busquen figurants per a la pel·lícula «Estiu 1993» que es rodarà a la Garrotxa

La productora organitza un càsting dimarts al vespre a l'Hospici | S'hi poden apuntar homes i dones majors d'edat

Redacció NacióGarrotxa
07 de juliol del 2016
Actualitzat a les 18:13h
La pel·lícula Estiu 1993, que a partir de la setmana que ve es començarà a rodar a la Garrotxa, busca a persones que vulguin fer de figurants. Dimarts, a les set del vespre, realitzaran un càsting a la sala d'actes de l'Hospici. Asseguren que hi pot participar tant homes com dones majors de 18 anys. No cal cap condició física concreta, només que el pentinat no sigui excessivament modern ja que el film representa que passa als anys 90.

Els figurants se'ls cridarà per sortir en algunes de les escenes que es rodaran durant les properes setmanes. Des de la producció de la pel·lícula aclareixen que el treball no és remunerat i que l'únic que pagaran serà el menjar i el transport. 

David Verdaguer i Bruna Cusí són els dos protagonistes

Estiu 1993 narra la història de la Frida, una nena de sis anys de Barcelona que es trasllada a viure amb els seus tiets de la Garrotxa després que morissin els seus pares a causa de la sida. Els dos actors protagonistes són David Verdaguer i Bruna Cusí, que interpreten els nous pares d'acollida de la Frida. Conjuntament amb ells apareixaran un centenar i mig de figurants i personatges secundaris interpretats per actors de la Garrotxa. 

La pel·lícula es rodarà a les Planes d'Hostoles, Sant Feliu de Pallerols, les Preses i Olot.
Arxivat a