L'Estiu Riu reuneix un centenar més de participants que l'any passat

Un total de 1.120 nois i noies s'han apuntat a algunes de les activitats dels mesos de juliol i agost

Redacció NacióGarrotxa
07 de juliol del 2016
Actualitzat a les 9:04h
L'Estiu Riu congrega 1.120 participants, "un centenar més que l'estiu passat quan ja vàrem notar un augment molt notori en relació a l'any anterior", explica el tècnic de l'Institut Municipal d'Educació i Joventut d'Olot, Joan Gelabert. 

D'entre les activitats d'estiu destaquen els casals a les escoles Morrot i Malagrida, els tallers de robòtica, videojocs, mapping, impressions 3-D i faràndula, entre altres. En el camp esportiu, aquest any s'ha creat un casal de joves de natació i s'ha consolidat el campus de patinatge. 

La regidora de Joventut, Mar Roca, destaca els esforços concentrats en les activitats juvenils: "L'Estiu Riu inclou activitats per a totes les edats, però aquests últims anys hem volgut posat l'accent en els joves: en ampliar i diversificar les activitats dirigides a aquest col·lectiu, des de primer d'ESO fins a segon de Batxillerat". Prova d'això són els 19 nois i noies d'Olot que participen a les brigades joves, una iniciativa que també es duu a terme en 11 municipis més de la Garrotxa.
Arxivat a