Dimiteix la junta de l'associació de veïns de Sant Miquel en «no sentir-se escoltada» per l'Ajuntament

Acusen l'equip de govern sociovergent d'actuar unilateralment sense parlar amb els representants del barri

Redacció NacióGarrotxa
15 de juny del 2016
Actualitzat el 21 de juny a les 17:56h
La Junta de l'Associació de Veïns del barri de Sant Miquel d'Olot dimiteix en bloc, en "no sentir-se escoltada" per part de l'Ajuntament d'Olot. En un dur comunicat contra el consistori, expliquen que hi ha hagut una manca de diàleg per part de l'equip de govern local: "Ens decep haver de fer constar que algunes de les decisions prou importants que afecten el barri s'han pres de manera totalment unilateral, i la mateixa Associació de Veïns se n'ha hagut d’assabentar pels mitjans de comunicació".

Posen d'exemple la instal·lació d'una mesquita a Sant Miquel. Consideren que es tracta d'una actuació "impecable des de la legalitat, però totalment mancada de sensibilitat política per revertir la imatge d'un barri ja assenyalat". 

La junta va dimitir en bloc aquest cap de setmana, coincidint amb l'assemblea general, on hi havia l'alcalde d'Olot com a convidat principal. Ara hi haurà una gestora que agafarà les regnes de l'Associació de Veïns. Si en sis mesos no s'ha trobat cap nova junta que vulgui fer-se'n càrrec, es procedirà a dissoldre l'associació. 
 

Comunicat de la junta sortint de l'Associació de Veïns de Sant Miquel

Arxivat a