Circ, Màgia, Música i fins a 156 activitats es programaran aquest estiu a Olot

La Cua del Drac estrena Màgia a les places, chill out a Can Joanetes i una ruta nocturna en bicicleta fins a les Planes d'Hostoles, amb sopar a mig camí | La ciutat torna a programar circ a la plaça de braus i música al Parc Nou

La plaça de braus tornarà a ser una pista de circ, el juliol
La plaça de braus tornarà a ser una pista de circ, el juliol | Martí Albesa
10 de juny del 2016
La progragramació d'estiu a Olot té un nom propi: La Cua del Drac, en al·lusió a l'estela nascuda al voltant del ball del Drac del Carme, a mitjans de juliol. En total s'han programat 156 activitats, que començaran ja la setmana que ve i duraran ben bé fins a les Festes del Tura. 

Com a novetat, aquest any es crea la Màgia a les places. Durant quatre dimarts de juliol i agost, mags catalans i també una maga argentina faran els seus trucs a diferents espais del Nucli Antic. També s'estrena aquest estiu l'activitat de Chill at sunset. Durant dos divendres al vespre, els joves de l'Espai Ideal recrearan una festa chill out a la plaça de Can Joanetes.

També s'incorporen aquest any a la porgramació una ruta nocturna en bicicleta fins a les Planes d'Hostoles, amb un sopar de productes locals a mig camí. A més, l'església de Sant Esteve vol celebrar els 900 anys de la seva consagració amb visites fotogràfiques, un joc per descobrir el temple en família i visites teatralitzades.

Circ a la plaça de braus

La plaça de braus serà l'escenari per segon any consecutiu dels espectacles de circ. L'espectacle, que va néixer a les places del centre d'Olot, es va haver de traslladar l'any passat a la plaça de braus davant l'èxit de públic que havia anat fidelitzant. Els dimecres de juliol, a les vuit del vespre, serà el moment de veure acrobàcies i malabars i aquest any hi haurà un repicó el mes d'agost, amb la visita d'una companyia xinesa.
 

Presentació de les activitats de la Cua del Drac 2016. Foto: Andreu Oliveras


Un altre dels clàssics és la música al parc nou els diumenges a la tarda. Concerts gratuïts, d'estils ben diferents, per acabar el cap de setmana enmig de la natura. Completen la programació l'Aplec de la Sardana, el Festival Cornamusam i la Biennal d'Olot Fotografia, entre moltes altres activitats.
 
 
 
Arxivat a