Jornada «d'helicòptering» per completar les obres del refugi de Sant Aniol

Diumenge, esperen traslladar 5.000 quilos de material fins a Sant Aniol d'Aguja

Redacció NacióGarrotxa
02 de juny del 2016
Actualitzat a les 9:21h

Festa d'inauguració de la teulada del refugi. Foto: Amics de Sant Aniol


L'associació d'Amics de Sant Aniol d'Aguja organitza una nova jornada d'helicòptering aquest diumenge, per traslladar el material necessari per seguir amb les obres de restauració del refugi. Després d'haver completat la teulada el novembre passat, les obres encara no s'han acabat.

Calculen que calen 5.000 quilos de material que s'han de pujar a peu per un recorregut d'uns 2.200 metres. El punt de trobada pes qui vulguin col·laborar amb la gesta és diumenge, a dos quarts de nou del matí, al paratge de La Muntada, que es troba al final de la pista que va de Sadernes fins a Sant Aniol. Quan acabi la jornada de trasllat hi haurà un dinar popular al voltant del refugi on cadascú ha de portar-se el plat i els coberts. 

Per poder traslladar el material més fàcilment, l'associació ha rebut la donació d'un ase jove. L'animal ara té un any i caldrà esperar encara un any més perquè pugui començar a portar material des de baix a Sadernes fins a Sant Aniol. L'objectiu és que sigui útil, sobretot, un cop el refugi de Sant Aniol obri les portes. Per aconseguir-ho, però, cal acabar d'arreglar els camins perquè els animals hi puguin transitar còmodament.
 
Arxivat a