Oberta la convocatòria de les Beques Ciutat d'Olot

Fins al 30 de setembre es poden presentar els projectes d'investigació que volen optar als 4.500 euros

Redacció
26 de maig del 2016
Actualitzat a les 9:16h
Olot destinarà, novament, 9.000 euros per a treballs d'investigació en les ciències socials i en les ciències naturals, relacionats amb la comarca de la Garrotxa. Ja s'han obert les convocatòries a les Beques Ciutat d'Olot i els aspirants poden presentar els seus projectes en algun dels dos camps fins al proper 30 de setembre. El guanyador de cada categoria rebrà 4.500 euros per poder dur a terme la seva recerca, la mateixa quantitat que els darrers anys.

La beca Ernest Lluch de Ciències Humanes i Socials està destinada a finançar un estudi inèdit sobre temes d'història, geografia, literatura, dret, art, economia o ciències socials. El seu reponsable és l'Arxiu Comarcal de la Garrotxa.

Pel que fa a la beca Oriol de Bolòs de Ciències Naturals s'hi poden presentar propostes d'estudis sobre geografia, zoologia, botànica i medi ambient i serà el Museu dels Volcans qui en farà la tria. L'any passat van premiar un estudi sobre les campanes de la Garrotxa i un altre sobre una espècie de rat-penat amenaçada.
Arxivat a