Les flors envaeixen Sant Joan les Fonts durant tot el cap de setmana

Una cinquantena de muntatges florals es podran veure dissabte i diumenge a la mostra "Sant Joan les Flors"

Redacció NacióGarrotxa
18 de maig del 2016
Actualitzat el 22 de maig a les 15:51h
Sant Joan les Fonts es transforma amb Sant Joan les Flors aquest cap de setmana. Una cinquantena de muntatges ompliran els principals carrers del poble tot el dissabte i tot el diumenge. Sant Joan acull des de fa 21 anys la mostra més gran de flors, plantes i bonsai de la comarca de la Garrotxa. 

 

Un dels muntatges d'anteriors edicions del Sant Joan en Flor. Foto: Aj. Sant Joan les Fonts

Veïns de totes les edats participen voluntàriament en la creació dels muntatges. L'interior del Monestir i el Molí Fondo són dos dels punts principals de la mostra floral. Les exposicions de muntatges amb flors naturals i flors fetes amb paper i roba es complementa amb la demostració de talla d'arbres, que es podrà veure tant el dissabte a la tarda com el diumenge al matí. L'any passat més d'un miler de persones van visitar els muntatges de Sant Joan les Flors.

Per segon any consecutiu, Sant Joan les Flors uneix les forces amb l'Institut la Garrotxa i els alumnes dels cicles formatius de confecció i patronatge exposaran les seves creacions amb una desfilada. A dos quarts de nou del vespre, al parc de Can Miquelet, les models de l'agència Piùbella mostraran les noves tendències a sobre la passarel·la.

 

Mapa amb els muntatges de Sant Joan les Flors

Díptic informatiu del Sant Joan les Flors

Arxivat a