esfondrament

La majoria dels veïns del Nucli Antic desallotjats poden tornar a casa

Fa un mes que van haver de marxar dels seus habitatges a causa de l'esfondrament de part d'un habitatge del Barri Vell | Queda un grup de persones que encara hauran de seguir vivint en un hostal

per Andreu Oliveras, Olot | 12 de maig de 2016 a les 11:35 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de maig de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Tècnics municipals i policia, treballant a l'abril, a l'immoble on va caure la teulada. Foto: Martí Albesa


La majoria de la vintena de veïns del Nucli Antic que des del 10 d'abril estaven desallotjats demà podran tornar a anar a les seves cases. Es tracta de les persones que viuen davant per davant del bloc que s'està enderrocant, segons ha avançat el regidor de Benestar Social, Josep Berga, que no ha sabut concretar el número exacte de persones. 


Tot i així, el grup de persones que viuen als blocs del costat de l'edifici afectat encara seguiran desallotjades, a l'espera que els tècnics els donin el permís per tornar a casa. Fa un mes que van haver de marxar del seu habitatge, a causa de l'enfondrament de part de la teulada d'un edifici del Nucli Antic d'Olot.

L'esfondrament ha tornat a posar sobre la taula l'abandonament del Nucli Antic. L'ajuntament ha encarregat un informe detallat de l'estat de tots els habitatges i els veïns s'han manifestat reclamant que no s'abandoni més el Barri Vell

 

Participació