Tallers gratuïts de cuina fàcil i saludable al menjador social d'Olot

Fina Puigdevall, Lluís Riera, Gerard Xifra i Ebrima Touray ensenyaran com s'elaboren plats originals i senzills per reproduir-los a casa

Presentació de l'activitat «Cuinant amb les estrelles»
Presentació de l'activitat «Cuinant amb les estrelles» | Andreu Oliveras
Redacció NacióGarrotxa
10 de maig del 2016
Actualitzat el 18 de maig a les 15:19h
Quatre cuiners i pastissers de la Garrotxa faran classes gratuïtes de cuina fàcil i saludable al menjador social d'Olot, situat a l'avinguda de Girona. Cuinant amb les estrelles és una activitat gratuïta organitzada pel Consorci d'Acció Social de la Garrotxa que busca donar una major visibilitat a aquest equipament i alhora crear un espai d'inclusió entre els participants. 

L'activitat començarà aquest dijous, a dos quarts de sis de la tarda, amb la xef de Les Cols, Fina Puigdevall. Lluís Riera de la pastisseria Cacau, Gerard Xifra del restaurant La Quinta Justa i Ebrima Touray del restaurant El Mig són els altres tres professors que faran classes de cuina cada dijous a la mateixa hora fins el 2 de juny. 

Per participar-hi només cal apropar-se el menjador algun dels quatre dijous a dos quarts de sis de la tarda. L'activitat és gratuïta i no cal inscripció prèvia. Ebrima Touray explica que ell ensenyarà a fer una bona esqueixada de bacallà, perquè tothom la pugui fer a casa.

El 2013, el menjador social de Sant Miquel va servir més de 4.000 àpats a persones amb risc d'exclusió social.
Arxivat a