Castellfollit recull una tona de residus de la cinglera

Sant Jaume de Llierca treu 150 quilos de deixalles de la Font Puda

Redacció NacióGarrotxa
09 de maig del 2016
Actualitzat a les 9:53h

Foto de grup dels voluntaris que van netejar la Font Puda a Sant Jaume de Llierca Foto: Aj. Sant Jaume de Llierca


Castellfollit de la Roca ha recollit una tona de residus de la cinglera que dóna al riu Turonell. Aquest dissabe el poble va fer una crida als veïns a sumar-se a la campanya de neteja Let's Clean Up Europe i fer un rentat de cara al paisatge que ha convertit el poble en un dels que té les millors vistes del món. El resultat d'un matí de feina han estat la recollida de 1.000 quilos de brossa.

A Sant Jaume de Llierca també es van sumar aquest dissabte a la campanya i una vintena de persones van anar a netejar la Font Puda. Van recollir 150 quilos de deixalles, entre les quals van trobar pneumàtics, plàstics, llaunes, material per a la construcció, una cadira i fins i tot una bateria de cotxe.

A Catalunya entre divendres i diumenge s'han organitzat 185 activitats de neteja, quatre de les quals a la Garrotxa. A més de la cinglera de Castellfollit i la Font Puda de Sant Jaume, divendres els alumnes de l'escola de Mieres van netejar la carretera de Mieres a Santa Pau i els de l'Institut Bosc de la Coma un tram del Fluvià proper al centre.
 

Consulta totes les activitats que es fan a Catalunya dins el Let's Clean Up Europe