L'alcalde d'Olot anuncia el seu vot en contra dels correbous

Josep Maria Corominas revela que respondrà "Sí, Sí" a la doble pregunta de la consulta del mes de juny

Redacció NacióGarrotxa
07 de maig del 2016
Actualitzat a les 9:18h
L'alcalde d'Olot ha fet públic que votarà "Sí, Sí" a la doble pregunta de la consulta del proper mes de juny. En un tuit, Josep Maria Corominas es posiciona en contra dels correbous i a favor de la necessitat urgent de la variant. A les preguntes "Olot ha de deixar d'organitzar correbous?" i "Consideres la variant d'Olot una obra urgent i prioritària?", Corominas respondrà afirmativament. 
 
La consulta se celebrarà de l'1 al 7 de juny per via electrònica. Hi podran votar tots els majors de 16 anys empadronats a Olot.  Abans del 23 de maig, tots els qui tenen dret a vot hauran d'haver rebut a casa seva la contrasenya necessària per poder votar. Amb aquest codi i el número del DNI podran accedir a l'espai de la consulta enllaçat al web de l'Ajuntament d'Olot.

Tots aquells que no tinguin ordinador a mà o no s'aclareixin amb la informàtica podran anar a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà, a la Biblioteca Marià Vayreda, l'Institut Municipal de Promoció, l'Institut Muncipal d'Educació, el Consorci d'Acció Social de la Garrotxa o l'Hospital d'Olot, on hi haurà un tècnic que els ajudarà a fer els tràmits. 
Arxivat a