Professionals de l'educació es formen per prevenir l'assetjament homofòbic

El Museu dels Sants prepara una exposició sobre la diversitat sexual | La Dalla denuncia la doble discriminació de les dones lesbianes

Redacció NacióGarrotxa
26 d'abril del 2016
Actualitzat a les 12:01h

Manifestació de l'Orgull Gai a Barcelona. Foto: Adrià Costa


Professionals de l'educació es formen aquest dissabte per combatre l'assetjament escolar relacionat amb la identitat sexual. El curs, promogut per l'Insitut de Cultura d'Olot i el Consorci d'Acció Social de la Garrotxa, vol donar eines de prevenció, detecció i intervenció a tots aquells que treballen amb joves. L'objectiu és combatre el bullying LGTBIfòbic i afavorir un ambient respectuós amb la diversitat sexual i de gènere.

El curs, que ha exhaurit totes les places per participar-hi, forma part de les activitats complementàries que està preparant el Museu dels Sants amb motiu d'una exposició que inaugurarà el 18 de juny titulada Identitats ImPossibles. Gènere, desig i iconografia, que tracta sobre la diversitat sexual i la iconografia religiosa. Al mes de març ja van començar uns tallers als instituts de la comarca que es complementaran amb una visita a l'exposició. 

La Dalla denuncia la discriminació de les lesbianes

Precisament avui, Dia de la Visibilitat Lèsbica, el col·lectiu feminista la Dalla ha enviat un comunicat reclamant la visibilitat de les lesbianes, que apunten que reben una doble discriminació pel fet de ser dones i lesbianes. La Dalla denuncia que en l'àmbit de la salut es dóna per fet que "totes les dones són heterosexuals" i reclama més campanyes educatives i que es desplegui d'una vegada per totes la llei contra la LGTBIfòbia aprovada pel Parlament.


 
Arxivat a