TRANSPORT PÚBLIC

Territori millora la comunicació directa amb autobús entre Camprodon i Olot

A partir del 2 de maig hi haurà vuit expedicions al dia sense transbordaments que uniran els dos municipis | Les noves freqüències es coordinaran amb el servei de bus exprés Olot-Girona

per Redacció Osona.com, 25 d'abril de 2016 a les 10:40 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 d'abril de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Trobada a la seu de Departament de Territori i Sostenibilitat a Barcelona, amb Ricard Font, Francesc Xavier Sala i Pere Padrosa Foto: Departament de Territori i Sostenibilitat


El Departament de Territori i Sostenibilitat millorarà a partir del dia 2 de maig la comunicació directa amb autobús entre Camprodon i Olot (Garrotxa) sense transbordaments amb sis expedicions noves al dia (tres per sentit),  que s’afegiran a les dues que hi ha actualment. Aquests serveis es coordinaran amb el bus exprés entre Olot i Girona.
 

D’aquesta manera, hi haurà tres expedicions d’anada i tres de tornada de Setcases a Camprodon per Llanars i Vilallonga de Ter de dilluns a divendres els dies laborables tot l’any; tres expedicions d’anada i tres de tornada de Camprodon a Olot pel túnel de Collabós de dimarts a divendres els dies feiners tot l’any; dues expedicions d’anada i dues de tornada de Camprodon a Olot pel túnel de Collabós els dilluns laborables de tot l’any, i una expedició d’anada i una de tornada els diumenges i festius de Setcases a Olot per Camprodon i pel túnel de Collabós.
 

El secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Ricard Font, ha exposat aquestes millores en una trobada amb l’alcalde de Camprodon, Francesc Xavier Sala, a Barcelona. També hi ha assistit el director general de Transports i Mobilitat, Pere Padrosa.
 

Nous horaris (PDF) 

 

Participació