Diumenge, Fira de Primavera al centre d'Olot

Un total de 227 parades ocuparan places i carrers de la ciutat per celebrar l'1 de maig

Els cotxes de primera i segona mà ompliran el Firal
Els cotxes de primera i segona mà ompliran el Firal | Martí Albesa
Redacció NacióGarrotxa
25 d'abril del 2016
Actualitzat a les 8:44h
Nova edició de la Fira de la Primavera, aquest diumenge a Olot. Un total de 227 parades ocuparan el centre de la ciutat el proper 1 de maig, un dia que els comerços també podran obrir. El regidor de Promoció Econòmica, Estanis Vayreda, destaca que aquesta fira "enceta la temporada de primavera". 

Durant tot el dia, al Firal hi haurà el 35è Mercat de l'automòbil, tant nou com d'ocasió, i la secció comercial de la fira. A l'Hospici, es concentrarà la 22a Mostra de bonsai i suiseki i a la plaça Clarà, el Mercat del disc. El Mercat d'artesania estarà muntat a la plaça Major i al pati de l'antic hospital s'hi podrà veure una exposició de la història del motor a la Garrotxa. 

A més, com és tradició aquest dia, hi haurà un mercat extraordinari de roba que ocuparà el Firalet, la plaça Balmes i els carrers del voltant. Durant tot el matí, a la plaça del Mig, estarà oberta la Fira d'Activitats Escolars, pensada especialment perquè els pares puguin informar-se de l'oferta d'activitats que hi ha durant el curs que ve on poden apuntar al seu fill per quan surti de l'escola. 

La Fira es complementa amb altres activitast com una desfilada popular al Casino Olotí, a les sis de la tarda; la quarta Cursa de la Moixina, a les deu del matí; una exhibició eqüestre a la plaça de Braus, a dos quarts de dotze; i un concert del Cor Geriona i la Coral Gaia al Teatre Principal. 

Pels més petits hi haurà un espai de jocs infantils instal·lats a la plaça del Teatre i passejades amb ponis i burros a diversos espais del centre d'Olot. 
 

Galeria de Fotos Fira de l'1 de maig 2015 (Martí Albesa)

Arxivat a