«La filla del capità groc», de Víctor Amela, és el llibre més venut a Olot

RÀNQUING L'escriptor olotí Miquel Casas se situa a la tercera posició aquest Sant Jordi a la ciutat amb "Truc de Festes" | La pluja aigualeix la tarda de la diada

Les roses vermelles omplien el Firal des de bon matí
Les roses vermelles omplien el Firal des de bon matí | Martí Albesa
23 d'abril del 2016
Actualitzat a les 20:29h
La filla del capità groc, de Víctor Amela, és el llibre més venut aquest Sant Jordi a la ciutat d'Olot. L'obra guanyadora del premi Ramon Llull 2016 és el llibre que ha tingut més èxit aquesta diada, segons dades facilitades per la llibreria Drac. 

Sergi Pàmies se situa segon a la ciutat amb el llibre Confessions d'un culer defectuós. La tercera posició és per l'olotí Miquel Casas i la novel·la Truc de Festes, el tercer volum de la saga de l'enterredor perspicaç. 

Sol al matí i pluja a la tarda

El dia ha començat amb un sol radiant a la ciutat d'Olot i amb una màxima de 19 graus de temperatura. Al matí, la gent s'ha llançat al carrer tement que es complissin tots els pronòstics meteorològics i així ha estat. A partir de les dues ha començat a ploure i el Firal s'ha buidat de cop. Algunes parades de roses s'han traslladat a les voltes de la plaça Clarà, però moltes han donat per acabada la diada de Sant Jordi. 

La treva de la tarda ha empès a alguns a tornar a sortir cap al vespre, però cap a les vuit ha calgut tornar a obrir els paraigües. Tot i així, encara és aviat per dir si la pluja ha fet disminuir molt les vendes de llibres i roses o no. Els llibreters consultats reconeixen que aquest matí hi havia molta gent al Firal i que aquest any han estat molts els qui s'han avançat i han comprat el llibre al llarg d'aquesta setmana prèvia a Sant Jordi. 

La pluja ha obligat a traslladar el Dictat Popular d'Òmnium i el Servei de Català d'Olot al Casal Marià. 130 persones han posat a prova els seus coneixements de llengua catalana amb un conte de Francesc Serés.
 

Galeria de Fotos Sant Jordi 2016 a Olot (Martí Albesa)

 
Llibres més venuts a Olot, Sant Jordi 2016
1-  La filla del capità groc de Víctor Amela
2-  Confessions d'un culer defectuós de Sergi Pàmies
3-  Truc de Festes de Miquel Casas
4-  Tot això ho faig perquè tinc molta por d'Empar Moliner
5-  La gent i les coses d'Olot de Josep Maria Canals
6-  Educar Millor de Carles Capdevila
7-  La chica del tren de Paula Hawkins
8-  La màgia de l'ordre de Marie Kondo
9-  Sant Jordi i el drac (conte infantil)
10- Sucs verds de Carla Zaplana
   
Arxivat a