Sense retrat del rei ni bandera espanyola a la sala de plens d'Olot

L'Ajuntament d'Olot compleix la moció aprovada al mes de gener i retira de la sala de plens els retrats de Felip VI i Puigdemont i les quatre banderes oficials

La sala de plens d'Olot, sense el rei ni les banderes
La sala de plens d'Olot, sense el rei ni les banderes | Martí Albesa
21 d'abril del 2016
Actualitzat a les 19:43h
La sala de plens de l'Ajuntament d'Olot ja no té ni el retrat del rei d'Espanya Felip VI ni tampoc  la bandera espanyola. Aquest vespre ha començat el ple municipal del mes d'abril sense cap bandera a la sala i amb els únics retrats dels olotins il·lustres, ni rei ni president de la Generalitat. 

Olot compleix d'aquesta manera la moció aprovada el mes de gener que instava a retirar la fotografia del rei i la bandera espanyola del saló de sessions. El text, presentat per la CUP, va tenir el suport de CIU, ERC i Olot en Comú, mentre que el PSC es va abstenir. Un mes més tard, al febrer, el plenari aprovava per unanimitat una modificació del reglament orgànic municipal on es deixava per escrit que els únics elements imprescindibles de la sala són els quadres dels olotins il·lustres. 

Ha calgut esperar fins ara per fer efectiva la moció ja que el text estava a exposició pública durant 30 dies, període durant el qual ningú ha presentat cap al·legació a la norma. 
Arxivat a