L'Ajuntament d'Olot instal·la una tirolina al parc del Malatosquer

La idea havia sorgit als pressupostos participatius de joventut del 2015, però finalment no va tenir prou suports per dur-se a terme aquell any

L'Ajuntament d'Olot ha instal·lat una nova tirolina al parc de Malatosquer
L'Ajuntament d'Olot ha instal·lat una nova tirolina al parc de Malatosquer | Martí Albesa
Redacció NacióGarrotxa
14 d'abril del 2016
El Parc de Malatosquer, a la zona de la Solfa llueix una tirolina. "És un divertiment més per a una zona que mica en mica va agafant cos i que ha esdevingut un bon espai de lleure per als més joves", expliquen des de l'Institut Municipal d'Educació. 

La proposta va sortir dels propis joves en els pressupostos participatius de joventut del 2015, els primers que l'ajuntament obria a confeccionar-los entre la ciutadania. Una de les 30 propostes que es van presentar per invertir els 10.000 euros municipals era la instal·lació d'una tirolina en algun parc d'Olot. La idea no va ser de les més votades i els diners es van repartir entre les altres activitats que van reunir més suport. Tot i això, al consistori li va agradar la proposta i aquest any l'àrea d'Urbanisme l'ha tirat endavant, amb una partida pressupostària a banda dels 10.000 euros de joventut. 

 
Arxivat a