La Policia Municipal d'Olot alerta d'una estafa a comerços de la ciutat

Un home passa per les botigues venent dos llibres que assegura que és obligatori tenir-los per llei, una afirmació totalment falsa | L'any passat, els Mossos ja el van detectar en alguns pobles de la Garrotxa

Redacció NacióGarrotxa
07 d'abril del 2016
Actualitzat a la 13:08h

El cap de la Policia Municipal d'Olot, alertant d'una estafa detectada a la ciutat. Foto: Andreu Oliveras


La Policia Municipal d'Olot alerta d'una estafa que recentment s'ha detectat en alguns comerços de la ciutat. Un home, baix i amb els cabells blancs, volta per les botigues venent-los dos llibres amb textos legals titulats legislació social i textos legals per a indústries i comerços. Aquest individu els ven per 50 euros i assegura als botiguers que és obligatori per llei tenir-los als seus negocis i que si ve un inspector i no els hi troba els hi posarà una multa. 

El cap de la policia, Ignasi López, deixa clar que és completament fals que sigui necessari tenir aquests dos llibres i demana la col·laboració dels botiguers per enxampar el presumpta estafador. López demana que si s'apropa a alguna altra botiga, els responsables avisin immediatament a la policia o que s'anotin el número de la matrícula del cotxe, per poder-lo enxampar. 

L'any passat els Mossos d'Esquadra ja van detectar una estafa similar en alguns altres municipis de la Garrotxa.
Arxivat a