Cultura crea el premi Delfí Colomé de suport a la creació de dansa tradicional

El guardó està dotat amb 10.000 euros i s'estrenarà al festival Ésdansa | L'espectacle guanyador farà gira al Sismògraf, a la Fira Mediterrània i a l'Espai A

Santi Vila ha anunciat la creació del premi Delfí Colomé de creació de dansa tradicional
Santi Vila ha anunciat la creació del premi Delfí Colomé de creació de dansa tradicional | Martí Albesa (Festival Sismògraf)
01 d'abril del 2016
Actualitzat a les 12:08h
Neix el premi Delfí Colomé de suport a la creació i producció de la dansa tradicional. El conseller de Cultura, Santi Vila, ha anunciat al Festival Sismògraf d'Olot que aquest guardó "ha   nde servir per poder donar suport a la creació d'un espectacle de dansa". El premi estarà dotat amb 10.000 euros que s'hauran d'invertir en produir el muntatge, que s'estrenarà al Festival Ésdansa de Les Preses, l'any 2017. 

El premi compta amb la col·laboració del Festival Sismògraf, on hi realitzaran un "work in progress" i la Fira Mediterrània de Manresa, que programarà el treball guanyador en l'edició del 2017. A més, l'Espai A de la Federació d'Ateneus de Catalunya també programarà l'espectacle durant el primer semestre del 2017. 

Els creadors que vulguin optar al premi tenen temps de presentar les seves candidatures fins el proper 31 d'agost. En el transcurs de la Fira Mediterrània d'aquest any es donarà a conèixer el nom del guanyador. 

Un centenar de programadors, reunits a Olot

Santi Vila ha anunciat la creació d'aquest nou guardó en la inauguració de les jornades professionals del Festival Sismògraf 2016. Més d'un centenar de programadors s'han inscrit als tallers i conferències que entre avui i demà es faran al Casino d'Olot, reconvertit en l'Espai Pro del Festival. 
Arxivat a