Els Xerrics recorreran la Garrotxa aixecant castells

La colla olotina farà parada aquest diumenge a les places de Besalú, Tortellà, Riudaura, Sant Esteve d'en Bas i Santa Pau per promoure el món casteller

Exhibició dels Xerrics a les passades Festes del Tura
Exhibició dels Xerrics a les passades Festes del Tura | Martí Albesa
Redacció NacióGarrotxa
29 de març del 2016
Actualitzat a les 9:37h
Els Xerrics voltaran aquest diumenge per cinc poblacions garrotxines, per tal d'apropar el món casteller a la població. La ruta començarà a dos quarts d'onze del matí als prats de Sant Pere de Besalú. Tot seguit, a tres quarts de dotze, les gralles sonaran a la plaça del Mercat de Tortellà. A la una, aixecaran castells al parc de l'Estació de Sant Esteve d'en Bas. A dos quarts de cinc de la tarda, la colla olotina farà una exhibició al carrer Major de Santa Pau. El tour per la comarca finalitzarà a les sis de la tarda a la plaça del Gambeto de Riudaura. 

La colla olotina oferirà una petita exhibició a cadascuna de les poblacions, on hi sonarà el toc casteller. La voluntat dels Xerrics és que els veïns s'hi acostin per veure de prop un pilar o un castell. A més, oferiran tallers per aquells que vulguin provar què se sent participant en la construcció d'un castell. 
Arxivat a