Teràpia de Shock bufa deu espelmes

La banda de la Garrotxa celebra els deu anys amb un disc recopilatori que conté una cançó inèdita

Fotograma del videoclip de la nova cançó de Teràpia de Shock
Fotograma del videoclip de la nova cançó de Teràpia de Shock
Redacció NacióDigital
22 de març del 2016
Actualitzat a les 9:02h

L'any 2006, quatre amics d'institut van començar una aventura musical que duia el nom de Teràpia de Shock. Aquests adolescents poc s'esperaven que deu anys després es fes un recull amb els seus grans èxits per commemorar el seu aniversari, però així ha estat. 10 anys és el disc que divendres passat va sortir a la venda i on es recull la història de la banda de rock olotina en catorze temes. De totes maneres, no tot l'àlbum va dedicat al record, també s'hi inclou una cançó inèdita titulada A prop i noves versions d'antics clàssics.

La portada del disc ha anat a càrrec, com en altres ocasions, a càrrec del baixista de la banda, Albert Parés, que ha posat en primer pla una corbata (símbol clar de la banda) cremant-se. Teràpia de Shock, però, no vol acabar la celebració dels deu anys només amb un disc, a l'abril començaran una gira especial que acabarà al novembre i de la qual encara no se n'han desvetllat les dates.

El grup, que ha viscut alguns canvis en la formació i ara compta amb el vigatà Guillem Soler als teclats, encadena deu anys d'ascens amb grans èxits com Sense tu, Tota la Nit o És la nostra història. Algunes de les seves cançons han arribat a traduir-se al castellà i el seu fidel grup de seguidors ha crescut considerablement, sobretot a partir del 2011 quan una de les seves cançons (Sense tu) va formar part de la banda sonora de la sèrie Polseres Vermelles. El seu darrer hit és A prop del qual ja s'ha estrenat el videoclip i s'ha promocionat per sonar en l'últim anunci de Llet Nostra.