Esquerra Republicana prefereix construir els camps de futbol base a les Planotes

ERC està en contra dels nous camps del Morrot ja que les instal·lacions no tindran opcions de creixement | El partit aposta per crear una ciutat esportiva a Olot

Esquerra Republicana, contrària a construir els nous camps al Morrot
Esquerra Republicana, contrària a construir els nous camps al Morrot | Andreu Oliveras
21 de març del 2016
Actualitzat a les 11:08h
Esquerra Republicana no està d'acord en construir els nous camps de futbol base d'Olot, a les instal·lacions del Morrot. El portaveu del partit, Pere Gómez, considera que era una millor opció situar-los a la zona de les Planotes: "No entenem que s'opti per una opció una mica més barata que no té opcions de creixement".

Gómez acusa a l'equip de govern d'haver actuat amb "presses", sense comptar amb l'opinió d'Esquerra amb qui des de fa mesos treballaven en el projecte de les Planotes. "No ve de cinc o sis mesos ni d'un any, esperem que hi hagi una subvenció i a veure si podem tirar endavant un camp millor", opina Pere Gómez. 

Esquerra posa d'exemple els pavellons esportius del pla de llacs, com a bona planificació esportiva que caldria seguir ara pel futbol base. El partit prefereix tenir tots els camps agrupats en un punt, enlloc de repartir-los per diverses zones de la ciutat. "Poder concentrar el futbol base en un espai multiplica en comptes de dividir", assegura el portaveu d'ERC. 

Construir una ciutat esportiva

Els republicans aposten per crear una ciutat esportiva a Olot, que serveixi com a element de dinamització econòmica. Estan convençuts que amb unes bones instal·lacions la capital garrotxina podria atreure grans esdeveniments esportius, com per exemple el torneig MIC, o fins i tot un futur centre de tecnificació esportiva. 
Arxivat a